torsdag 28. november 2013

Så måtte jeg se AVENUE Q med Musikkteaterhøyskolen IGJEN!!!:-)


Sitter på møte da sjefen sier at vi har ikke mer på agendaen.... "hmmm" tenker jeg---- Klokka er 1824 og jeg tenker "Avenue Q" begynner om 30 min - fjortisfaktoren slår over meg - hiver meg på bussen og duræææær mot Musikkteateret vel vitende at det er siste forestilling og utsolgt!!!

Men shit - vi kan da flytte fjell??? Vel fremme venter 5 før meg på uavhentende billetter, men regissøren ser meg og sier at jeg må inn........

Vel inne sitter jeg forventningsfullt som en guttunge foran sin første cola eller saftis......

Så er de i gang; Gunnar Dundas, Kristoffer Grua Pedersen, Maria Sævrøy Underdal, Christer Andersen, Hedda Bergerud Lea, Helga Wendelbo(elsker din infame rosa bjørn - din underspilling er rett på kornet) og Thali Liebmann..... gutta boys har virkelig vokst seg gjennom forestillingene; Kristoffer ER jo proff; det er en sann nytelse å se et talent som dette....for en energi.... hvor får du det fra?  Du kan lå langt:-)

 

-Men Gunnars herlige Rod og Trekkie Monster tar helt av ikveld; parykken til Marita Steinset går nesten til h...... men de tar det begge meget bra:-)) Christer er herlig avslappet og mer varm i rollen sin.... Men jeg må nå berømme regissøren for sine skarpe personintruksjoner... Denne gangen er ikke alle så helstøpte i sine rolletegninger, men Trond Lie har gjort alle til å fremstå som et akseptabelt ensemble uten at de har det brilliante krydderet over seg som onsdagens(forrige uke)cast hadde over seg.... Hedda var god som Legally Blonde og igjen makter hun å stjele scener med eminent stemmeføring og nydelig komisk mimikk....

Jeg hadde nok ønsket mer sprut fra kveldens Lucy, Mary Coleman og Christmas Eve,,,, Men bevares - jeg koste meg jeg - jeg er vel blitt rene groupien av denne gjengen - og ekstra hyggelig var det å oppdage at jeg satt like ved Liv Natalie Nymo som gjorde Kate Monster så bra forrige uke.... satte stor pris på å snakke litt med deg:-)))

Kveldens Kate - Maria - var veldig lik Livs tolkning - så jeg mistenker en sterk regihånd her uten at jeg kan si det sikkert:-)

At jeg satte himmel og helvete i bevegelse for å se den siste forestilling er et kompliment til dere alle!!!! Jeg er så glad for at skolen har videreutviklet talenter som Kristoffer, Gunnar, Christer, Helga, Liv Natalie, Hedda, Maiken og alle dere andre....

Jeg er dritsær og går altfor sjeldent på musikaler....... men dere har fått en gammel Broadway-sjel til å måtte ta hjertemedisiner:-)))

Takk alle sammen!

 
 
 
 
 
 
 

Ingen kommentarer: