onsdag 29. juli 2009

MADONNA IN OSLO


I`ll translate this later.... promise.,,

sendte denne smsèn 23:48 igår:
"begynte kl 9 og vi hadde ventet siden 5. Altfor mye staffasje og videoklipp, men når hun stod 20 meter fra oss: så vakker, gnistrende øyne, nydelig hud, vakre ben(tynn) og sprettrumpe. Men hun var for ofte i bakgrunnen på scenen. Men når hun rocka foran oss: helt nydelig. Men hun klarer seg ikke uten mange dansere og uten blir hun nøytral, lite interessant, Klarte i liten grad å holde interessen i oss...."
*
Dette var min første POPkonsert, utendørskonsert(OK så a-ha på Kalvøya 1988 - ikke helt detsamme)og vi stod i Golden Circle..... Det tok ikke av.... kun få klappet og hoppet og mot slutten måtte DRONNINGEN av pop appellere nettopp til det faktum..... Da hun ropte "are you having a good time Oslo" responerte mange av oss med et halvt gjennomført "jaaaaaaa....".....
*
Da hun hoppet hoppetau i begynnelsen begynte jeg å lure.... det virket så tamt..... av alt jeg har sett på video og dvd..... var dronningen et produkt av genial klipping og montasje??? Live var hun SØT..... SØT SØT SØT----- men dette var plankekjøring----- og kjedet hun seg til tider????
*
Ja hun er mor nå og stilen er blitt en annen.... Boka SEX(fra 1992 tror jeg) og slike ting is a thing of the past.....
*Men hun skulle fått oss i saggerus i 2 hele timer! DET klarte hun ikke!!!!

Ingen kommentarer: