fredag 9. august 2013

IDRETTSATLETER: LÆR AV SONJA HENIES FEIL I 1936– En boikott vil heller fungere som en straff for oss utøvere. De olympiske leker har sterk påvirkningskraft og det vil være dumt å ikke bruke lekenes makt til å utfordre den krenkende loven, sier Blake Skjellerup til nyhetsbyrået AFP.
 
Da vil jeg påminne om Hitlers OL i 1936..... Sonja Henie ble stigmatisert for resten av sitt liv ved at hun ved et tilfelle tok den nazistiske hilsen, men ved en annen anledning ikke gjorde det.... den dag i dag sirkulerer bildet av henne og Hitler som varmt hvetebrød!

 Hun og mange andre trodde at politikk og idrett IKKE gikk hånd i hånd! Feil! Verden ser med argusøyne og en skal ikke heve seg over menneskerettigheter og politikk! ALDRI!


Har vi lært? Skal vi la Putin ha sitt OL som Hitler engang hadde det????Har vi ikke lært?


 Og Vitaly Mutko: VERDEN VIL IKKE SLAPPE AV!!! Dette er kalde gufs fra den gang nazistene begynte løsningen på  "jødespørsmålet"....

Også skuespiller Stephen Fry har engasjert seg.
 
I et brev til Den internasjonale olympiske komite, og til statsminister David Cameron, omtaler han loven som "barbarisk og fascistisk". Han trekker sammenligninger til OL i Berlin i 1936, jødeforfølgelsen og unnfallenheten fra Den olympiske komite den gang.
 
Han mener Putin nå gjentar samme forfølgelsen, bare at nå dreier deg seg om russiske LHBT-personer. Han mener et OL i Russland bare vil gi Putin en scene og øke hans status ute og hjemme, med mindre verdenssamfunnet nå reagerer.
 
Fry siterer Edmund Burke:
 
“All that is needed for evil to triumph is for good men to do nothing”
 
- Er dere, menn og kvinner i IOC, disse som kommer til å være de "gode" som tillater det onde å seire?, spør Fry.

Ingen kommentarer: